•  Nieuws  •  Plattegrond  •  Sitemap
Nederhoed Worstmakerij Leek
» Bedrijfsprofiel

Op 11 november 1990 namen wij de slagerij van de Fam. Vos in Roden over.
Aan de kanaalstraat hadden we een lokatie van waar uit we van plan waren om een kwaliteits-slagerij neer te zetten.
Dat moesten geen loze woorden zijn maar daden! Uit de vele onderscheidingen die wij de afgelopen jaren in ontvangst hebben mogen nemen is wel gebleken dat wij echt topkwaliteit leveren.
 
Omdat de familie Vos de slagerij niet wilde verkopen voor het getaxeerde bedrag en zij zich dus niet aan de afspraak hielden besloten wij om in 1999 te verhuizen naar Nieuw Roden waar we de slagerij van de Fam. Westerhof konden overnemen.
In de ruim 10 jaar dat we in Nieuw Roden waren hebben wij onze slagerij kunnen uitbouwen tot een winkel met een regionale bekendheid en uitstraling. Van heinde en ver kwam men voor onze kwaliteitsprodukten.

In de afgelopen 20 jaar waren wij letterlijk 52 weken per jaar bezig met de slagerij. In het begin samen, al snel kwamen daar steeds meer vaste medewerkers bij. Uiteindelijk, toen we in 2010 stopten, waren er totaal 11 personen werkzaam.
Als daverende afsluiting hebben we ons personeel en hun familie een reis aangeboden naar Kreta.
Op 30 april 2011 vertrokken we met 20 personen naar Kreta om een week lang op passende wijze afscheid van elkaar en van de slagerij te nemen.


 

 
Kreta, mei 2010.

v.l.n.r.: Willem, Hennie, Trees, Jan, Jolanda, Ilse, Lisa, Vivian, Johny, Jawina, Yvonne, Maks, Lydia, Claudia, ...
                                          Bovenaan staan: Frank, Daan en Francis.